ag-landsholdet.dk
den officielle hjemmeside for det danske agilitylandshold

VM 2009 BERETNING

Se den samlede beretning fra VM2009 under menupunktet "VM09-sidste nyt"

17-09-2009 - 11:00
Som I kan se har vi lavet et par forbedringer her på hjemmesiden.

VM09 - sidste nyt:
Under menupunktet "VM09-sidste nyt" har vi oprettet en blog, som vi vil bruge til at sende alle "live" opdateringer på. Fordelen ved det er, at vi er flere som kan skrive på bloggen samtidig, og dermed håber vi på at kunne sikre Jer størst mulig aktualitet i de meldinger vi sender hjem herfra.
Banetegninger m.v. vil fortsat blive placeret under menupunktet "Mesterskaber/VM 2009/Baner", og billeder vil vi også løbende forsøge at uploade under "Mesterskaber/VM2009/Billeder". Hver gang vi lægger noget på hjemmesiden andre steder end på bloggen vil vi forsøge at give Jer et link på bloggen, så det eneste sted du behøver at kigge hele tiden er på "VM - sidste nyt" - resten skal vi nok holde Jer opdateret på.

Send en hilsen:
Vi har også ændret måde hvorpå I kan sende hilsner og opmuntringer til landsholdsdeltagere m.v. Til det formål har vi oprettet siden "Send en hilsen". Den vil vi checke løbende i løbet af dagen, og til aftensamlingerne vil vi sørge for, at alle de hilsner, som vi har modtaget i løbet af dagen. vil blive læst op.

Vi håber, at ag.landsholdet.dk med disse forbedringer vil gøre VM-dækningen endnu bedre for de af Jer, som ikke er på tilskuerpladserne her i Dornbirn :-))))
 

17-09-2009 - 10:50
Tro det eller lad være - der er IKKE etableret et officielt trådløst netværk i hallen, som pressen kan betjene sig af. De østrigske arrangører meddelte da vi afhentede vores pressekort, at det var for dyrt for dem at købe adgang til messecentrets trådløse netværk, så det eneste de kan tilbyde os er et lokale neden under tribunerne, hvor vi måske kan få lejlighedsvis netværksadgang. DET ER SIMPELTHEN IKKE GODT NOK :-(((((

Lige nu er jeg logget på et tilfældigt, usikkert netværk, som min computer fandt oppe på tilskuerpladserne i hallen. Det kan vi imidlertid ikke være sikre på er tilgængeligt resten af weekenden. I løbet af dagen vil vi derfor forsøge at få en permanent løsning på internetadgangsproblemet, således at vi forhåbentligt fra i morgen kan rapportere "live" til Jer fra hallen.
 

17-09-2009 - 10:40
Første "stemningsrapport" fra landsholdslejren i Østrig
Hermed følger den første "stemningsrapport fra landsholdslejren i Østrig. Det er bestemt ikke med vores gode vilje, at vi først melder os på banen nu, men beklageligvis måtte vi konstatere, at der ABSOLUT ingen mulighed var for at få adgang til internettet på hotellet. Tror I lige at vi følte os sat tilbage til det 18. århundrede :-)

Nå, ingen brok over det, så længe vi har mulighed for at sende meldinger hjem til Jer, når vi er i hallen. Alle landsholdsdeltagere er kommet velbeholdne frem (nogen holdt i kø ved Kassel længere end andre (op til 3 timer)). Onsdag var vi første gang ude at se hallen, som VM skal afholdes i. Ikke nogen imponerende hal, hverken hvad angår indretning, faciliteter mv., men ringarealet er OK, tæppet ligeså, så det skal såmænd nok blive et godt VM igen i år.

Fra onsdagens holdledermøde er der blot at berette, at de østrigske arrangører ikke virker, som om de har styr på noget som helst. Det "fine" rum, som Danmark efter sigende har betalt i dyre domme for at få stillet til rådighed, viser sig at være et aflukke  afgrænset af byggepladshegn i en kæmpe, uopvarmet messehal. Byggepladshegnet er "beklædt" med mat plastik, således at hundene ikke kan se ind i de andre aflukker. Danmark har været så heldige at få det aflukke, der er nærmest udgangen fra messehallen, så der bliver med garanti masser af fred og ro til vores hunde. Der er heller ikke umiddelbart et særskilt deltagerparkeringsområde, så dér skal vi nok "slås" om pladserne med supportere fra alle mulige nationer. Vi må se i løbet af torsdagen, om vi kan finde en fornuftig måde at arrangere os på, således at vores hunde kan få mest muligt ro og fred når de ikke løber.

Regelmæssigt er der principielt ingen ændringer i forhold til de tidligere år, bortset fra at det i år er tilladt i holdkonkurrencen af ændre den indbyrdes startrækkefølge på holdet mellem SP- og AG-løbet, hvis man ønsker det. Ellers gælder de sædvanlige regler med ingen godbidder og legetøj i og omkring ringen, ikke røre hunden, hvis man går tilbage til den i starten o.s.v. Det skulle ikke give problemer for de danske deltagere.

Når vi fra fredag af forhåbentligt rapporterer "live" fra konkurrencerne vil der være lidt ændringer i måden vi gør det på i forhold til de tidligere år. Dette vil vi i løbet af torsdagen orientere meget mere indgående om her på nyhedssiden, så "stay tuned på DIN VM-kanal" :-)
 

Copyright © AG Landsholdet